گراتن بادمجان

موادلازم:

  • بادمجان :۴ عدد متوسط
  • پیاز : ۱ عدد متوسط
  • گوشت چرخ کرده : ۲۰۰ گرم
  • قارچ خرد شده : ۱۰۰ گرم
  • پنیرپیتزا : ۳۰۰ گرم
  • رب گوجه : ۲ ق غ
  • نمک و فلفل : به مقدار لازم
  • جعفری خرد شده : مقداری

طرزتهیه:

بادمجونا رو یا حلقه ای کنید و سرخ کنید( حتما روغن اضافی رو بگیرین) و یا کبابی کنید و بعدش ساطوری کنید 
پیاز رو نگینی خرد کنید و تفت بدین و گوشت چرخکرده و ادویه و کمی رب گوجه و نمک و درصورت تمایل کمی سبزیجات معطر بهش اضافه کنید و بذارین کاملا بپزه سس سفید یا بشامل درست کنید چون گراتن رو با همون ظرفش باید سرو کنید و سرسفره ببرید ظرف نسوز مورد نظرتون رو انتخاب کنید کف ظرف رو کمی چرب کنید اول یه لایه خیلی نازک سس سفید بریزین و بادمجونارو کف ظرف بچینید و بعد روش یه لایه گوشت و قارچ خرد شده بریزین و بعد روش رو با سس سفید بپوشونید و روش پنیر پیتزا بریزید و دوباره یه لایه بادمجون و بعد یه لایه گوشت و قارچ و سپس سس سفید و در آخر روشو کاملا یه لایه پنیرپیتزا پوشش بدین 
توی فر بذارید تا حدی که پنیر ها آب بشن و روش طلایی بشه چون موادش پخته هستش نیاز به زمان زیاد نداره
نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *