سوپ قارچ و شیر

موادلازم:

  • جوپرک : ۲ لیوان
  • شیر : ۴ لیوان
  • خامه : ۶ ق غ سرپر
  • قارچ اسلایس شده : ۴ لیوان 
  • سینه مرغ پخته شده : ۱ عدد 
  • پیاز : یک عدد متوسط ( ریز خرد شده )
  • ذرت پخته : ۱ لیوان 
  • نخود فرنگی پخته : ۱ لیوان 
  • جعفری ساطوری شده : کمی 
  • نمک و فلفل : به میزان لازم
  • دارچین : در صورت تمایل 
  • آرد : ۱ ق غ
  • کره : ۵۰ گرم 
  • لیموترش : ۱ عدد بزرگ 
  • هویج رنده شده : ۱ عدد درشت
  • زرشک : ۱ ق غ درصورت تمایل 

    طرزتهیه:

ابتدا جو پرک رو با آب بذارید تا جوش بیاد تا جایی آب بریزید که دو بند انگشت روشون آب باشه شعله حرارت رو ملایم بذارید تا جایی که جو کاملا باز بشه مدام باید سر بزنید تا جو ته نگیره و اینکه اگه آب کم کرد حین پختن آب جوش اضافه کنید وقتی جو کاملا باز شد و پخت خامه رو روی حرارت گرم کنید شیر رو هم جدا گرم کنید و به خامه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه حتما گرم کنید تا هم دما بشن و به جو اضافه کنید 

توی تابه کره رو با پیاز تفت بدید تا سبک بشه قارچ و کره و لیموترش و دارچین و آرد رو اضافه کنید و اجازه بدید تا باهم تفت بخورن سپس به سوپ اضافه کنید
شعله سوپ باید ملایم باشه نیم ساعت بعد هویج رنده شوه،ذرت و نخود فرنگی و مرغ پخته و ریش شده و جعفری و نمک و فلفل و زرشک رو اضافه کنید و اجازه بدین تا نیم ساعت باهم بپزن تا جا بیفتن
این سوپ به مدت زمان پخت زیادی نیاز نداره چون جو پرک زود می پزه و مهم ترین راز خوشمزگی این سوپ دارچین و لیمو ترش هست 
نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *