خورشت پیچاق قیمه

موادلازم: 

پیاز:سه عدد
کره: ۲ ق غ
گوشت گوسفندی بدون چربی: نیم کیلو
خلال بادام:۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی: یک ق غ
نمک و زردچوبه و چوب دارچین: به میزان لازم 
زعفران دم کرده: به میزان دلخواه
زرده تخم مرغ:یک عدد

طرزتهیه:

ابتدا پیازهارو نگینی خورد کنید و با کره تفت بدین تا سبک بشن بعد نمک و زردچوبه رو اضافه کنید و بعد گوشت قیمه رو به پیاز اضافه کنید تا رنگش عوض بشه بعد رب رو اضافه کرده و هم بزنیدو آب جوش و چوب دارچین هم اضافه کرده و میگذارید تا گوشت نیم پز بشه بعد خلال بادام خیس خورده رو به قابلمه اضافه کنیدو درب قابلمه رو ببندید و اجازه بدین تا خورشت کاملا آبشو بکشه و جابیفته،و در اواخر پخت هم زعفران دم کرده رو به خورشت اضافه کنید موقع سرو هم زرده تخم مرغ رو نیمرو کنید و روی خورشت بذارید
نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *