دسر پاولووا

موادلازم:

  • سفیده تخم مرغ هم دما با محیط: 4 عدد
  • شکر دانه ریز : 1 پیمانه
  • خامه فرم گرفته : 300 میلی لیتر
  • میوه های فصل خرد شده : 3 پیمانه

طرزتهیه:

اجرا با دمای ۱۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را با ورق فویل بپوشانید با کمی کره چرب کنید سپس روی آن آرد ذرت پاشیده و سینی را تکان داده تا کاملاً به آرد آغشته شود سینی را برگردانید قطعات اضافی آن را بگیرید یک دایره به قطر ۱۸ سانت ترسیم کرده و سینی را کنار بگذارید سفیده ها را در یک کاسه بزرگ با همزن بزنید تا فرم بگیرد سپس شکر را قاشق قاشق به آن اضافه کرده و با همزن بزنید تا زمانی که حل شد قاشق بعدی را اضافه کنید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه این کار طول می‌کشد پس از این مدت اگر باز هم لباس دانه شکر را لمس کردید چند دقیقه دیگر هم هم بزنید سپس مواد را روی دایره ای که درون سینی کشیده‌اید با لیسک پهن کنید سپس سینی را در فر به مدت یک و نیم تا دو ساعت قرار دهید تا زمانی که بهم رنگ دست زدید کاملاً خشک و سفید باشد را خاموش کرده و در نیمه باز گذاشته و اجازه دهید مرنگ داخل فر خنک شود سپس از فر خارج از فویل جدا کنید و روی آن خامه زده شده قرار داده و با میوه تزیین کنید

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *