لوبیا سبز در بارداری

لوبیا سبز منبع غنی از آهن است و مصرف آن به خانمهای باردار بسیار توصیه می شود نکته قابل توجه در مورد لوبیا سبز این است که مقدار آهن موجود در لوبیا سبز با گوشت قرمز برابری می کند به همین علت کسانی که نمی توانند از گوشت استفاده کنند می‌توانند آهن مورد احتیاج بدن خود را با خوردن لوبیا سبز جبران کنند

 در خانم هایی که سنین باروری  آنها کاهش یافته مصرف سبزیجات حاوی آهن مانند: اسفناج، لوبیا سبز و منجر به افزایش باروری آنها می‌شود
 همچنین خانم های حامله باید مقادیر کافی اسید فولیک استفاده کنند تا نوزاد آنها به نقایص مختلف سیستم عصبی دچار نشود زیرا کمبود اسید فولیک می تواند منجر به اختلال در تکامل سیستم عصبی جنین شود 
لوبیا سبز منبعی سرشار از آهن است ماده معدنی که برای زنان در دوران قاعدگی که در معرض کاهش شدید آهن هستند بسیار ضروری است لوبیا سبز در مقایسه با گوشت قرمز یکی از منابع مهم برای تامین آهن است همچنین لوبیا سبز به دلیل اینکه کم کالری و فاقد چربی است در رژیم غذایی لاغری بسیار استفاده می شود 
لوبیا سبز شامل مقادیر زیادی کلروفیل است که این ماده اثر سرطان زایی موادی که پس از کباب کردن گوشت در دمای بالا ایجاد می‌شود را خنثی می‌کند در نتیجه توصیه می‌شود که گوشت کباب شده با لوبیا سبز مصرف شود

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *