چیز کیک نیویورکی

موادلازم کراست:

  • بیسکوییت پتی بور : 2 لیوان
  • شکر : 1/3 لیوان
  • کره ذوب شده : 7 ق غ

مواد لازم فیلینگ:

  • پنیر خامه ای یا ماسکار پونه: 1 کیلو
  • شکر : 1/2 و 1 لیوان
  • عصاره وانیل : 2 ق چ
  • تخم مرغ بزرگ : 5 عدد
  • زرده تخم مرغ هم دمای اتاق : 3 عدد
  • خامه : 1/2 پیمانه

طرزتهیه:

ابتدا فر را روشن کنید دمای ۱۷۰ درجه یک قالب فنری ۲۲ سانتی متری را با کره یا روغن حسابی چرب کنید سپس از بیرون دور تا دور قالب را با فویل آلومینیومی کامل بپوشانید تا موقع قرار دادن قالب در ظرف آب جوش آبکی که به پوست نکند قالب را کنار بگذارید در یک کاسه بزرگ خرده های بیسکویت شکر و کره ذوب شده را ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا ترکیب شود مخلوط را درون قالب بریزید و با ته لیوان مواد به کف قالب بچسبانید و آن را ۸ دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید تا کراست پخت جزئی داشته باشد  و کنار می گذاریم تا خنک شود و فیلینگ را آماده کنید در یک ظرف پنیر خامه ای با همزن برقی حسابی بزنید شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید سپس تخم مرغ ها و زرده ها را یکی یکی اضافه کنید و همزمان با همزن حسابی بزنید و در آخر خامه را اضافه کرده و بزنید تا مواد کامل ترکیب و یکدست شود سپس مواد را توی قالب ریخته و روی آن را با یک قاشق صاف کنید سپس قالب را در یک ظرف بزرگتر بگذارید و درون ظرف آب جوش بریزید به ارتفاع تقریبا ۵ سانت این کار باعث می شود که روی کیک شما ترک نخورد و کتان خشک نشود ضعف را با دقت در فر قرار دهید و به مدت یک ساعت بپزید بعد از گذشت یک ساعت را خاموش کنید و بگذارید چیزکیک به مدت ۳۰ دقیقه داخل فر با در بسته بماند سپس کیک را خارج کنید و بگذارید مقداری خنک شود به آرامی با چاقو و اطراف کیک را از قالب جدا کنید و چیز کیک را برای ۵ تا ۶ ساعت و یا بیشتر توی یخچال بگذارید حتماً این کار را انجام دهید چون باعث می شود مزه چیز کیک عالی شود و بعد سرو کنید

نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *