موادلازم:
- زرده تخم مرغ: 4 عدد
- شکر دانه ریز: ۲/۳پیمانه
- رنده پوست لیمو: 1 ق چ
- نمک : 1پنس
- آب لیموی تازه : 1/3پیمانه
- کره به دمای محیط رسیده :50 گرم
طرزتهیه:
زرده های تخم مرغ، شکر، رنده پوست لیمو، آبلیمو و نمک را داخل کاسه فلزی یا پیرکس بریزید و با همزن دستی مخلوط کنید داخل قابلمه بزرگ تری کمی آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید بعد کاسه محتوی مواد کرم را روی قابلمه قرار دهید روش بن ماری یا میتوانید کاسه را روی کتری بگذارید هدف این است که حرارت مستقیم به مواد نخورد و کاسه و بشقاب با بخار آب در تماس باشد تمام مدت باید از کنار اجاق تکان نخورید و کرم را هم بزنید تا غلیظ شود ممکن است بین ۱۰ تا ۲۰ دقیقه طول بکشد بهتر است مواد را با قاشق چوبی هم بزنید تا کرم باید به غلظتی مثل فرنی برسد کرم را از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید و هم بزنید تا با حرارت آب شود روی کرم را با پلاستیک بپوشانید تا خنک شود بعد روی شیشه بریزید و می توانید تا ۱۰ روز توی یخچال نگه دارید