موادلازم:
- جعفری ریز خرد شده : دو لیوان
- بلغور دانه ریز گندم : یک لیوان
- گوجه فرنگی : یک تا دو لیوان
- پیازچه : نصف لیوان
- پیاز ریز خرد شده: نصف لیوان
- انار دون شده : یک لیوان
- روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
- آب یک لیمو ترش تازه
- نمک و فلفل : به میزان لازم
طرزتهیه:
ابتدا یک لیوان بلغور گندم دانه ریز را با یک لیوان آب سرد بشویید و روی اجاق گاز بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد در ظرف رو بذارید تا آب بلغور کاملا کشیده بشه و بعد از پخت بذارید تا سرد بشه، همزمان پیازچه،جعفری،گوجه فرنگی و پیاز رو خرد کرده و در یک کاسه بریزید دانه های انار و بلغور گندم هم به اونا اضافه کنید نمک و فلفل و روغن زیتون و آب لیموی تازه رو هم اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا ترکیب شود ،به همین راحتی و خوشمزگی
* نکته:میتونید به دلخواه یک قاشق هم رب انار ملس به سالاد اضافه کنید
نوش جان