موادلازم:
- کلم بروکلی خرد شده: 1عدد
- کلم بنفش خرد شده: 1 لیوان
- هویج خرد شده : 1 لیوان
- بادام خرد شده: 1/4 لیوان
- زغال اخته خشک : 1/2 لیوان اختیاری
مواد سس یونانی:
- ماست یونانی ساده: 1/2 لیوان
- آب لیموی تازه : 2 ق غ
- سرکه سیب : 1 ق غ
- سس خردل یا مایونز : 1 ق غ
- پودر سیر : 1 ق غ
- پودر پیاز : 1 ق غ
- نمک دریا و فلفل سیاه : به میزان لازم
طرزتهیه:
در یک کاسه کوچک همه مواد سس را با هم ترکیب کنید کنار بگذارید در یک ظرف آب را به جوش بیاورید پس از جوشیدن کلم بروکلی را اضافه کنید حرارت را به متوسط کاهش دهید و حدود ۲ تا ۳ دقیقه بپزید یا تا زمانی که کلم بروکلی تردی شو از دست ندهد زمان بیشتر باعث نرم شدن زیادی کل میشود که توی سالاد خیلی مطلوب نیست بلافاصله کلمبروکلی را در یک کاسه بزرگ پر از یخ و آب سرد گذاشته و درآورد کنار بگذارید تا به کلم بروکلی به طور کامل تخلیه شود در یک کاسه بزرگ کلم بروکلی ،کلم بنفش، هویج ،بادام و زغال اخته را بریزید و سپس سس را اضافه کنید و به آرامی همه مواد را مخلوط کنید و تمام
نوش جان
نکته : دوستان میتونید کلمبروکلی را بخارپز کنید ولی مدتش طولانی نباشد و یا اینکه کلم بروکلی خام استفاده کنید طبق ذائقه تون
توی دستور اصلی زغال اخته خشک استفاده کرده شما میتونید به جاش از کشمش یا مویز استفاده کنید