موادلازم:
- پاستای فتوچینی یا پنه : یک بسته
- فیله سینه : 2 تکه
- قارچ: 300 گرم
- شیر : 1 لیوان
- پنیرخامه ای : 1 لیوان
- خامه صبحانه: 1 بسته
- سیر : 3 تا 4 حبه
- کره : 40 گرم
- پنیرپارمسان : نصف لیوان
- نمک و فلفل : به میزان لازم
- جعفری ساطوری : برای تزیین
- روغن زیتون : 2 ق غ
طرزتهیه:
ابتدا مرغ را به صورت تکه های باریک خرد کنید و بعد دو هفته سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون موی سینه مرغ بریزید و مخلوط کنید یک ساعت استراحت دهید تا مزه دار شود در تابه کمی روغن بریزید و سینه مرغ را سرخ کنید مرغ ها را از تا به خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید و بعد قارچهای ورق شده را به همراه یک قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا کنار بگذارید
تهیه سس آلفردو:
در ظرف دیگری کمیک ریخته رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید سپس پنیر خامه ای و خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در آخر سر هم یک شیر را هم اضافه کنید که سس رقیق شود بعد قارچ های تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم سس غلیظ تر بشه همزمان پاسدار و حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید سپس سینه مرغ تفت داده شده و پنیر پارمزان را هم اضافه و مخلوط کنید و با مقداری پودر پنیر پارمزان و جعفری ساطوری تزیین و داغش کنید این راستا حتماً باید داغ خورده بشه
نوش جان