سالاد تبوله یا مدیترانه ای

     موادلازم:

  • جعفری ریز خرد شده : دو لیوان
  • بلغور دانه ریز گندم : یک لیوان
  • گوجه فرنگی : یک تا دو لیوان
  • پیازچه : نصف لیوان
  • پیاز ریز خرد شده: نصف‌ لیوان 
  • انار دون شده : یک لیوان
  • روغن زیتون : سه قاشق غذاخوری
  • آب یک لیمو ترش تازه
  • نمک و فلفل : به میزان لازم 

    طرزتهیه: 

ابتدا یک لیوان بلغور گندم دانه ریز را با یک لیوان آب سرد بشویید و روی اجاق گاز بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه بپزد در ظرف رو بذارید تا آب بلغور کاملا کشیده بشه و بعد از پخت بذارید تا سرد بشه، همزمان پیازچه،جعفری،گوجه فرنگی و پیاز رو خرد کرده و در یک کاسه بریزید دانه های انار و بلغور گندم هم به اونا اضافه کنید نمک و فلفل و روغن زیتون و آب لیموی تازه رو هم اضافه کنید و باهم مخلوط کنید تا ترکیب شود ،به همین راحتی و خوشمزگی

* نکته:میتونید به دلخواه یک قاشق هم رب انار ملس به سالاد اضافه کنید 
نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *