موادلازم:
- شیر غلیظ شده( شیر عسلی ):دو سوم لیوان تقریباً ۱۶۰ میلی
- شکلات تخته ای: یک و نیم لیوان
- وانیل: ۱ قاشق چای خوری
- بادام : یک تا دوم لیوان یا طبق ذائقه تون و پسته فندق و گردو
- انار شیرین: یک دوم لیوان
طرزتهیه:
ابتدا یک قالب نان آماده کنید برای اینکه تکه های شکلات ای ضخیم تر باشند و خاله نان نداشتید می توانید از قالب با قطر ۲۰ سانت هم استفاده کنید ولی تکه های شکلاتی نازک تری خواهید داشت سپس دور تا دور قالب را با کاغذ روغنی پوشانده و کنار بگذارید شیر غلیظ شده و شکلات تخته ای را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت متوسط گذاشته یا روی بخار آب بن ماری کنید و مرتب هم بزنید تا شکلات کامل ذوب شود حدود ۵ دقیقه سپس از روی حرارت برداشته و وانیل و نیمی از آجیل و دانه انار را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید سپس مایع آماده شده را در قالب ریخته و چند بار قالب را روی میز به کپی تا سطح مایع صاف شود و بقیه آجیل و دانه انار را هم ریخته و سر قالب را پوشانده و در یخچال قرار دهید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود سپس از یخچال و قالب درآورده و به تکه های مختلف برش دهید این دسر اگر مدت زیادی در دمای اتاق قرار بگیرد ممکن است نرم شود تست را در ظرف در بسته به مدت ۳ روز در یخچال می توانید نگهداری کنید.