پاستا آلفردو

موادلازم:

  • پاستای فتوچینی یا پنه : یک بسته
  • فیله سینه : 2 تکه
  • قارچ: 300 گرم
  • شیر : 1  لیوان
  • پنیرخامه ای : 1 لیوان
  • خامه صبحانه: 1 بسته
  • سیر : 3 تا 4 حبه
  • کره : 40 گرم
  • پنیرپارمسان : نصف لیوان
  • نمک و فلفل : به میزان لازم 
  • جعفری ساطوری : برای تزیین
  • روغن زیتون : 2 ق غ

طرزتهیه:

ابتدا مرغ را به صورت تکه های باریک خرد کنید و بعد دو هفته سیر رنده شده به همراه نمک و فلفل و روغن زیتون موی سینه مرغ بریزید و مخلوط کنید یک ساعت استراحت دهید تا مزه دار شود در تابه کمی روغن بریزید و سینه مرغ را سرخ کنید مرغ ها را از تا به خارج کرده و در همان تابه کمی کره اضافه کنید و بعد قارچ‌های ورق شده را به همراه یک قاشق آبلیمو اضافه و تفت دهید تا کنار بگذارید

تهیه سس آلفردو:
در ظرف دیگری کمیک ریخته رنده شده را اضافه و کمی تفت دهید سپس پنیر خامه ای و خامه صبحانه را اضافه و مخلوط کنید و در آخر سر هم یک شیر را هم اضافه کنید که  سس رقیق شود بعد قارچ های تفت داده شده را هم به سس اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم سس غلیظ تر بشه همزمان پاسدار و حدود ۱۰ دقیقه بجوشانید و آبکش کرده و بلافاصله در سس گرم بریزید و مخلوط کنید سپس سینه مرغ تفت داده شده و پنیر پارمزان را هم اضافه و مخلوط کنید و با مقداری پودر پنیر پارمزان و جعفری ساطوری تزیین و داغش کنید این راستا حتماً باید داغ خورده بشه 
نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *