پیتزا اپیدی

موادلازم:

  • گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم
  • قارچ : ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا : به میزان دلخواه
  • فلفل دلمه ای : یک عدد 
  • پیاز : یک عدد 
  • نمک و فلفل سیاه و پودرسیر : به میزان لازم
  • روغن زیتون : یک ق غ 
  • سس گوجه فرنگی : مقداری

موادخمیرپیتزا:

  • تخم مرغ : یک عدد
  • روغن : ۶ ق غ 
  • آرد : ۱و نیم لیوان
  • شکر : دو ق غ 
  • خمیر مایه : ۱ و نیم ق غ
  • شیر : یک لیوان 

طرزتهیه:

ابتدا شیر و خمیر مایه و یک قاشق شکر را در یک ظرف مخلوط کرده و درب ظرف را گذاشته و ده دقیقه کنار بگذارید در ظرف دیگر تخم مرغ و روغن و یک قاشق شکر را زده و بعد از عمل آمدن خمیر مایه به مواد اضافه کنید و کم کم آرد را به آن بیفزایید و ظرف را چرب کرده و خمیر را درون ظرف بگذارید و با پارچه بپوشانید به مدت یک ساعت استراحت دهید ،
در این فاصله پیاز را سرخ کنید و قارچ خرد شده را ریخته و درب تابه را بگذارید تا قارچ آب بیندازد سپس فلفل دلمه ای ریز خرد شده را به مواد اضافه کرده و ادویه هارا بیفزایید توجه داشته باشید مقداری از قارچ و فلفل دلمه ای را برای روی پیتزا کنار بگذارید سپس خمیر آماده شده را ورز می دهیم تا پف خمیر بخوابد و کمی به سطح آرد بپاشید و با دست کاملا ورز دهید تا به دست نچسبد روی ظرف پیتزا کاغذ روغنی بگذارید و خمیر را با وردنه صاف و نازک کرده و ته قالب بگذارید سپس سس گوجه را سطح خمیری بمالید و روی آن پنیر پیتزا بریزید 
مواد آماده شده را روی آن ریخته و با دست فشرده کنید و روی آن دوباره پنیر پیتزا بریزید قارچ و فلفل دلمه ای خرد شده و در صورت تمایل ذرت و زیتون روی پیتزا ریخته و در دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده بگذارید تا آماده شود قبل از درآوردن از فر کمی روغن زیتون روی آن اسپری کنید تا پنیر طلایی شود
نوش جان

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *