خشک کردن گوجه فرنگی

برای خشک کردن گوجه فرنگی ابتدا اونها رو نصف کنید و قسمت داخلشون رو دربیارید تا زودتر خشک بشن گوجه هارو با قسمت پوست به سمت پایین درون سینی فر با فاصله بچینید و در دمای ۱۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۶ ساعت درون فر قرار بدید بعد از خارج کردن از فر اجازه بدید تا خنک بشه و بعد درون ظرف در بسته نگه داری کنید 

*نکته: قبل از استفاده گوجه ها را مدتی در آب جوش قرار دهید

دیدگاهی بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *